Volg ons op sociaal media

Al sinds mijn jeugd
heb ik affiniteit met
cijfers.

Wie is Brinie Financial Services?

Brinie Financial Services is in 2010 opgericht door Yvonne Langevoort. Al sinds haar jeugd heeft zij affiniteit met cijfers wat erin resulteerde dat ze bedrijfseconomie heeft gestudeerd plus de aanvullende post HBO opleiding Financial Control. Ze heeft in 15 jaar brede ervaring opgedaan in verschillende financiële functies in het bedrijfsleven; van administratief medewerker (waarin zij veel boekhoudervaring heeft opgedaan) tot aan controller (waarin zij geleerd heeft om naar het verhaal achter de kale cijfers te kijken).

Administratiekantoor

De afgelopen jaren is Brinie Financial Services verder doorgegroeid als volwaardig administratiekantoor voor kleine ondernemers en zzp’ers in de omgeving Epe. Het kantoor heeft veel te bieden aan ondernemers die geen tijd, feeling of interesse hebben in alles wat met cijfers en administratie te maken heeft. Hierbij moet gedacht worden aan het opstellen en indienen van BTW aangiftes, doen van de facturatie, voeren van de administratie, opstellen van de jaarcijfers en winstaangiftes, hulp bij het opstarten van de onderneming en gewoon een klankbord voor de zzp’er of kleine ondernemer.

Inmiddels is Brinie Financial Services een begrip geworden in de omgeving Epe voor kleine ondernemers en zzp’ers. Een groot aantal klanten heeft inmiddels de weg gevonden naar Brinie Financial Services.  Zij zijn op zoek naar een administratiekantoor dat een eerlijk advies geeft over de zaken die werkelijk benodigd zijn (en niet zoveel mogelijk diensten wil leveren met bijkomende hoge kosten). M.a.w. zij hebben genoeg van de dure accountantskantoren.

Wil u ook weten wat Brinie Financial Services voor de kleine ondernemer of zzp’er kan betekmailto:info@brinie.nlenen? Of wilt u meer informatie of een persoonlijke toelichting? Neem dan contact met ons op via info@brinie.nl of vul het contactformulier in op de contactpagina.