Onze diensten

 • Boekhouding

  Brinie Financial Services verzorgt als administratiekantoor uw complete boekhouding, zodat u zich bezig kunt houden met de primaire zaken binnen de onderneming. Dit betekent dat wij uw administratie bijhouden, zorgdragen voor de fiscale aangiftes en aan het einde van het jaar de jaarrekening opstellen.

 • BTW aangiftes

  Als (BTW) ondernemer bent u verplicht om op regelmatige basis de BTW aangiftes op te stellen en in te dienen. Wij kunnen deze administratieve last voor u op eenvoudige wijze uit handen nemen. Wij hebben als administratiekantoor ruime ervaring met de verschillende aspecten van de BTW aangiftes. Denk hierbij aan de reguliere BTW aangiftes, maar ook aan toepassing van de kleine ondernemersregeling en internationale BTW aangifte.

 • Jaarcijfers

  Aan het einde van het jaar stellen wij de jaarcijfers van de onderneming op. Hierbij is een eerlijk advies omtrent uw wensen en de benodigdheden het uitgangspunt. Voor een groot aantal kleine ondernemers en zzp’ers waar wij werkzaamheden voor uitvoeren, is het namelijk niet noodzakelijk dat uitgebreide jaarcijfers worden opgesteld. Vaak kan worden volstaan met verkorte jaarcijfers. Dit heeft vanzelfsprekend ook tot gevolg dat de kosten voor het opstellen van deze jaarcijfers lager worden.

  Houdt u zelf uw boekhouding bij maar heeft u wel iemand nodig voor de aangiftes en de jaarcijfers? Ook dat is mogelijk bij Brinie Financial Services.

 • Ondersteuning

  Heeft u een wat grotere onderneming? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u uitgebreidere ondersteuning nodig heeft. Dat kunnen wij u ook bieden; wij kunnen bijvoorbeeld het debiteurenbeheer van u overnemen. Of wellicht heeft u behoefte aan een periodieke financiële stand van zaken? Samen vinden we hiervoor een passende vorm.

  Gaat uw eigen boekhouder met langdurig verlof of is een tijdlang afwezig? Het is belangrijk dat de administratieve handel en wandel binnen de onderneming doorgang vindt. Wij zorgen ervoor dat u er op dat vlak geen omkijken naar heeft.

Meer informatie

Wilt u weten wat Brinie Financial Services voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op via info@brinie.nl of door het invullen van het contactformulier op de contactpagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.