Onze Diensten

  • Jaarrekening

    Het is van groot belang dat het opstellen van uw jaarrekening met zorg gebeurd. Anders komt u later misschien voor onaangename verrassingen te staan. Op basis van uw financiële administratie stelt Brinie Financial Services uw jaarrekening op. Wij zorgen ervoor dat dit uiterst zorgvuldig gebeurd zodat u opgeruimd het nieuwe kalenderjaar in gaat.

    Hierbij is een eerlijk advies omtrent uw wensen en de benodigdheden het uitgangspunt. Voor een groot aantal ondernemers en zzp’ers is het namelijk niet noodzakelijk dat uitgebreide jaarcijfers worden opgesteld. Vaak kan worden volstaan met verkorte jaarcijfers. Dit heeft uiteraard ook tot gevolg dat de kosten voor het opstellen van deze jaarcijfers lager liggen.

  • Stamrecht BV

    Heeft u een stamrecht bv en dient u hiervoor jaarlijks de jaarrekening op te stellen? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen tegen minimale kosten. Voor een BV waar namelijk nauwelijks activiteiten in plaatsvinden is het onnodig om hoge kosten te maken voor de jaarcijfers. Inmiddels stellen wij voor een groot aantal stamrecht BV’s de jaarcijfers op.

    Wilt u uw stamrecht bv omzetten in bankspaaroplossing? Ook daar kunnen wij u over adviseren en de daadwerkelijke omzetting realiseren.

Meer informatie

Wilt u weten wat Brinie Financial Services voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op via info@brinie.nl of door het invullen van het contactformulier op de contactpagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.