Onze Diensten

  • Project administratie

    Een onderdeel van een goede projectorganisatie is het opzetten en bijhouden van een projectadministratie (administratieve systemen voor projecten). Hiervoor is een andere benadering benodigd. Bij het opzetten van de projectadministratie is het van belang dat goed wordt nagedacht over de wensen en eisen die worden gesteld aan de benodigde informatie voor de projecten. Wij hebben ruime ervaring met het opzetten en bijhouden van projectadministraties.

  • Project controlling

    Wordt in uw organisatie projectmatig gewerkt? Dan weet u dat naast de inhoudelijke sturing, de financiële sturing op deze projecten van essentieel belang is om de verwachte en gewenste projectresultaten te bereiken. Middels een juiste inrichting van projectcontrolling kan aan deze wensen worden voldaan. Wij hebben ruime ervaring in het opzetten van project controlling binnen organisaties. Daarnaast kunnen wij met u meedenken over periodieke managementrapportages die bij een projectenorganisatie passen. M.a.w. heeft uw behoefte aan kennis en ervaring op het vlak van project controlling, dan zijn wij de juiste partij voor uw organisatie.

Meer informatie

Wilt u weten wat Brinie Financial Services voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op via info@brinie.nl of door het invullen van het contactformulier op de contactpagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.