Onze Diensten

  • Projectcontrol

    Wordt er in uw organisatie projectmatig gewerkt ? Dan weet u dat naast de inhoudelijke sturing, de financiële sturing op deze projecten van essentieel belang is om de verwachte en gewenste projectresultaten te bereiken. Middels een juiste inrichting projectcontrol kan aan deze wensen worden voldaan. Brinie Financial Services heeft inmiddels ruime ervaring in het opzetten van projectcontrol binnen organisaties. Daarnaast kunnen wij met u meedenken over periodieke managementrapportages die bij een projecten organisatie passen. M.a.w. heeft uw behoefte aan kennis en ervaring op het vlak van projectcontrol, dan zijn wij de juiste partij voor uw organisatie.

  • Projectadministratie

    Een onderdeel van een goede projectorganisatie is het juist opzetten en bijhouden van de administratieve systemen voor de projecten. Hierbij is een andere benadering benodigd voor deze administratieve systemen. Bij het opzetten van de projectadministratie is het van belang dat goed wordt nagedacht over de wensen en eisen die gesteld worden aan de benodigde informatie voor de projecten. Wij hebben ruimte ervaring met het opzetten en bijhouden van projectadministraties.

Meer informatie

Wilt u weten wat Brinie Financial Services voor u kan betekenen in het kader van projectcontrol of bij het opzetten van de projectadministratie? Neemt u dan contact met ons op via info@brinie.nl of door het invullen van het contactformulier op de contact pagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.